So Hard

So Hard pentru barbati este un supliment natural realizat din plante, care imbunatateste sanatatea sexuala si combate tulburarile erectile, ajutand la obtinerea de erectii puternice si cresterea apetitului sexual masculin.

Este recomandat de specialisti din domeniul medical din intreaga lume, cu experienta vasta in tratamentul disfunctiilor erectile (impotenta), ejacularii premature si dorintei sexuale scazute. Timp de 2 ani, acestia au realizat diferite teste asupra produselor de acest gen pentru a vedea care dintre ele sunt mai eficiente in tratarea problemelor mentionate mai sus, gasind ca majoritatea aveau nevoie de prescriptia medicului.

Beneficiile pe care le ofera pilulele So Hard sunt:

  • ajuta la obtinerea de erectii puternice si cresterea apetitului sexual masculin;
  • garanteaza efecte de lunga durata;
  • ingredientele sunt recunoscute si recomandate de catre medicii urologi din intreaga lume
  • actioneaza rapid, sigur si eficient.

Ingredientele active prezente in pilulele So Hard sunt recunoscute si folosite de mii de ani in tratarea problemelor de ordin sexual. Insa noua formula So Hard face ca fiecare ingredient sa isi sporeeasca efectul, transformand pilulele So Hard in una din cele mai eficinete metode de a imbunatati performantele sexuale.

Pilulele So Hard contin: extract de ginseng siberian(Eleutherococcus senticosus), extract din Salix alba, extract din Ziziphus zizyphus, extract de Capsicum annuum, extract din Urtica dioica, extract din Cucurbita maxima, extract din Avena sativa.

Mod de administrare:
Se administreaza o capsula cu un pahar cu apa cu aproximativ 30 minute inaintea inceperii actului sexual, dar nu administrati mai mult de o capsula la 3 zile.

Un flacon So Hard contine 4 pilule.

 

Pret: 95 RON


 

So Hard - marire potenta - Erectie

Produse similare

Herbal V

Vitagra

ProV